maandag 19 november 2012

Weer eerste??


Of ze het wisten..(de organisatie).. voor dat we startte, maakte ze bovenstaande foto van de latere dag-winnaar J
De Plaveiers eeuwige tweede in diverse competities. Nachtvolleybal, diverse competitie dagen, avonden… de 2e plaats was ons altijd hoog genoeg.  Zo ook de 4e competitie avond, deze avond moesten we tegen Gootjes&Blokker (op dat moment Nr.1), De Dames van V.c.j (waar we de eerste comp.avond gewoon van verloren) en de gedoodverfde favoriet;  Ophem techniek. (niet altijd even vriendelijk als ze achter staan.)
De eerste wedstrijd tegen de Nr.1 Gootjes&Blokker, vanaf het begin speelde we goed samen en sprokkelde we punt voor punt en liepen langzaam uit. Beide partijen waren eigenlijk geen probleem.
Zo ook de Dames van V.c.j. die geen tegenstand boden.. al hielp Jannick ze nog wel in het begin. En daar hadden we veel weerstand van verwacht. (omdat ze ons eerder, compleet wegspeelde) .

De laatste pot was ook de spannendste. We wisten dat deze ploeg (als ze achter stonden) fel kon spelen en uithalen. Toevallig bleven we beide wedstrijden tot de laatste minuut op achterstand om daarna er over heen te gaan. Gert kreeg nog wel hulp van zijn veter toen we met 1 punt voorstonden ;)

Als we de laatste wedstrijd ook zo goed gaan ….dan promoveren wij naar de “topklasse” van de recreanten competitie….
Maar willen wij dat ook J

Liana heeft een hele foto shoot gemaakt, die hieronder te bekijken is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten