zaterdag 18 april 2015

Laatste voorjaars competitie Schagen (met video en fotos)

Laatste voorjaar competitie was in de Groeneweghal in Schagen. We speelde op deze avond de meeste punten bij elkaar.  De wedstrijden waren 2 x 8 minuten. Zodat het wel opletten was... wanneer en gespeeld en geleverd (scheidsrechters en tellers) moest worden.
De eerste wedstrijd was tegen VCJ uit Julianadorp. Waar we beide sets ruim wonnen. Als deze ploeg zijn goede serveerders vanaf het begin hadden laten opslaan.. was het een heel andere wedstrijd geworden. De 2e wedstrijd was tegen restaurant de Basalt uit Den Oever. We bleven onze eigen speelstijl spelen en bleven hierdoor voor staan waardoor de druk op de tegenstander bleef.
Er was een vervelend moment, een Basalt speelster ving de bal verkeerd op... waardoor haar pink haaks naar achter werd geslagen. Deze set werd hierdoor direct gestopt, in het ziekenhuis werd de vinger terug gezet en in het gips gezet.
De laatste wedstrijd was tegen de Rietdekkers. Ging eigenlijk nergens over. Scheidsrechter en teller (Wieringermeer) waren er wel maar wilde in eerste instantie niet fluiten. Waardoor de tijd verder tikte.... nadat Gert op de scheidsrechter"Bok" was geklommen... werd dit team eindelijk wakker en nam als nog de leiding over. Dit ging niet tengoede van ons spel en we gingen mee in de speelstijl van de Rietdekkers. Hierdoor speelde we de eerste set gelijk 11 - 11, de 2e set ging wel op tijd van start en we haalde deze set makkelijk binnen.
Op het einde werden de winnaars bekend gemaakt maar de eindstand die volgt nog.
Hier onder de reactie van Jan & Jeannet (email)