maandag 5 september 2016

Volleybal Competitie gaat weer van start



Volleybal Competitie gaat weer van start op donderdag 22 september in
Sporthal “De multitreffer” in het Zand.
We zitten met 2 teams in de C- poule wat wel makkelijk is als we per team geen 6 spelers bij elkaar krijgen. De C poule bestaat uit 9 teams..
Plaveiers 1
Volley for fun
V.d. Linden / The Serve
t Zwin
V.C.J.'94 1
Agritoys / The Serve
G.V.O.
Plaveiers 2
Rietdekkers

Inmiddels is de volleybaltraining op woensdag ook van start gegaan, de afgelopen keer nog op het Lutjestrand nabij de Beachbar maar dat kan zo maar a.s. woensdag in de gymzaal zijn bij de Avitlo school. 
Voor aankomende woensdag geven ze wel goed weer op …via de groepsapp.  en email kunnen we nog aangeven waar de voorkeur naar uit gaat..  .

Bericht van de organisatie:
Beste volleyballers,De vakantie periode is weer voorbij, dus beginnen we weer met het recreanten volleybal en wel op 22 september 2016.
Wij verwelkomen drie nieuwe teams: Wieringermeer 2, de Opslag en Peter Mul Boomverzorging, dat betekend een totaal van 34 teams.
In elke hal beginnen  de wedstrijden om 19.30 uur en eindigen verschillend, dit hangt af van het aantal velden en het aantal teams. Soms zijn de speeltijden aangepast, zodat ieder team in ieder geval 3 maal speelt.
Nadat ik (Jeannet) bij de prijsuitreiking liet weten, eens te willen stoppen zijn er twee reacties gekomen. Het is fijn om te weten, dat er mensen zijn die we achter de hand hebben. Maar voor nu, heb ik weer met plezier het één en ander voor elkaar gemaakt en we hopen, dat jullie er ook weer zin in hebben.
Indien er geen tegenstander aanwezig is, zal de wedstrijdleiding een mix-team samenstellen zodat er evengoed gespeeld kan worden. De wel aanwezige ploeg krijgt in dit geval altijd de winst punten.
Tot ziens en veel succes, Jan en Jeannet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten