zondag 18 maart 2018

Verslag “Thuis” wedstrijd in gloed nieuwe outfit.



Afgelopen donderdag moesten Plaveiers 1 & 2 hun recreatieve wedstrijden spelen in Sporthal Wieringen op 4 wedstrijdvelden..
Marco (Loonbedrijf de Jongh) kwam die avond met een tas vol nieuwe sport kleding , waarin beide teams met een gloed nieuwe outfit ten strijde trokken.
Plaveiers 1:       Niet Top fit..

Plaveiers 1 kwam niet helemaal topfit aan de start. En moesten tegen de nummers 2,3 en 4 deze avond. De eerste wedstrijd is het altijd wennen aan belijning en zaal (hoogte) en tegen Take 5 verloren we dan ook net. De 2e wedstrijd was tegen Gootjes en Blokker en beide sets werden ruim gewonnen. Tegen Bleeker motoren was de pijp leeg en verloren we beide keren kansloos... Zodat we nog niet uit de gevare-zone zijn. Tussendoor moesten beide teams nog scheidsrechters en tellers leveren en dat is veelal improviseren met de tel-bordjes en zitbanken..

Plaveiers 2:      Prins 'El Salvador' brengt (nog) geen verlossing 

(door: Derk Johansen)
HIPPOLYTUSHOEF - De prestaties van zowel het eerste als tweede team mogen in 2018 dan wat tegenvallen, maar de spelers en speelsters lopen er sinds afgelopen donderdag wel weer supernetjes bij. Wat een mooie nieuwe tenues! Met dank uiteraard aan hoofdsponsor annex speler Marco de Jongh, die de aloude clubkleuren van De Plaveiers hiermee van nieuw elan voorzag. Hippe shit, hoor!
     
En dan mocht het tweede ook nog uitkijken naar de terugkeer van De Verlosser, oftewel Gert Prins alias El Salvador. Jawel, de Bjorn Borg van de volleybalsport heeft zijn basketbalfluit aan de wilgen gehangen, en keerde donderdag terug naar zijn oude liefde: De Plaveiers-2. En zijn authentieke inbreng is hard nodig, getuige de belabberde positie op de ranglijst...
Niet alleen ons Gertje & Elske (terug van een knieblessure) keerden terug, ook werden op het sportcomplex aan de Belt twee nieuwe cracks begroet, te weten: Yemeeh Glim & Willem Mostert. Prachtige Wieringer namen natuurlijk. Twee atletische snuiters bovendien, met een ietwat onorthodoxe stijl. Met andere woorden: echte Plaveiers... ;)
 
Het van vers bloed voorziene team vocht weer als vanouds, maar andermaal werden er niet al te veel punten gepakt. Slecht een half puntje tegen 't Zwin, eentje tegen de Wieringermeer en eentje tegen Julianadorp, waardoor de rode lantaarndrager in bezit blijft van de Wieringers. Maar ach, dat was eenmaal achter een pilsje/delletje/vlammetje gezeten, alweer snel vergeten. De Derde Helft werd dan ook weer ouderwets gewonnen...
 
En zo blijven alle Plaveiers gelukkig de aloude wijsheid van filosoof Plato eer aandoen: doe waar je goed in bent! 
( In dit geval: blijven zitten tot het licht uitgaat... Tot woensdag... )


Live verbinding met Wieringerwaard
Uiteraard was de 3e helft geen probleem voor ons.. al was het assortiment qua versnaperingen niet zo groot dit keer..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten