zondag 15 april 2018

Plaveiers 1 dag-kampioen, Plaveiers 2 degraderen?

Welke poule zal Plaveiers 2 straks spelen?

Het was erop of eronder voor Plaveiers 1 & 2, deze laatste competitie ronde.
Plaveiers 1 moest zijn laatste competitie wedstrijd spelen in Schagen. Gelukkig waren hier geen uitvallers op het laatste moment (bij het 2e team is dit nog een verbeterpunt).
In Schagen moest worden afgerekend in de 1e wedstrijd met Bleeker motoren (3e in het algemeen klassement) ook dit team was op oorlogssterkte. Echter plaveiers 1 speelde zijn eigen wedstrijd en won met dik verschil. 
Tussendoor leveren scheidsrechter en tellers.
De 2e set was Bleeker motoren oppersterk en bouwde een flinke voorsprong uit, toch wist Plaveiers 1 terug te knokken en in de laatste minuut gelijk te spelen.
De 2e wedstrijd was tegen Theo Dam die direct boven ons stond. Ook hier wisten we alle 2 de sets te winnen.  We wisten dat handhaving in poule B nu een feit was.
Een borrel op de dagkampioen en we blijven in poule B.
De laatste wedstrijd was tegen polisport waar “te makkelijk” (opsteller bericht) tegen gespeeld werd.
Zodat we weer een grote achterstand moesten wegspelen... om toch nog winnend af te kunnen sluiten. De laatste set behielden we wel het overzicht en konden 5 ½ punt mee naar Wieringen nemen,zodat we ook nog eens een keer dag kampioen waren geworden.
De 3e helft werd er contact gezocht met het 2e team , Die waren daar de degradatie aan het wegspoelen… Onze verslaggever  Derk Johansen kan daar misschien nog wat meer over schrijven.
Wij hebben  Jeannet (met alle middelen) geprobeerd om Plaveiers te laten behouden in de C poule en dat kan misschien nog lukken … (hangt van nieuwe teams af)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten