vrijdag 21 september 2018

Goede start 1ste Competitie wedstrijd.


Hoop jury werk voor J&J

De 1ste competitie wedstrijd van poule B werd gespeeld in de GroenewegHal in Schagen.
Er waren diverse ploegen niet compleet . En ook onze ploeg had op het laatste moment afzeggingen: Gert vanwege rug problemen en Marco door zijn werk.
De wedstrijdleiding Jan&Jeanete moesten een aangepaste wedstrijdindeling maken zodat er achter elkaar gespeeld kon worden. Dat hebben we geweten, Vanaf het begin waren we aan het spelen of leverde tellers en scheidsrechters. Er zat bij ons geen pauze tussen.
De 1ste wedstrijd moesten we tegen een mix team (wat eigenlijk het team “Bleeker” had moeten zijn) Zo konden we wennen aan het volleybalveld (wat groter is dan ons trainingsveld) en de hoogte van het net. Linda deed bij de tegenstander mee . Wij mochten de punten binnen vanwege het niet komen opdagen van Bleeker.
De 2e wedstrijd was tegen “Theo Dam” , waar de dames beter zijn dan de heren en genadeloos hard kunnen slaan.  De 1e set wisten we te winnen en de 2e set ging maar net verloren.  De 3e wedstrijd was tegen (ophem/the serve) Waar we beide sets nipt van wonnen.
De laatste wedstrijd was tegen “de opslag” normaal gesproken, het best spelende  team in onze poule. Bij deze ploeg was er lichte paniek want een aantal spelers moesten onder de douche vandaan gehaald worden. Die begonnen dan ook geheel fris aan de 1ste set en we verloren met ruime cijfers. De 2e set was het precies andersom , En hoe het mogelijk was weet niemand maar deze set wonnen wij met een groot verschil..

Zodat we met 6 punten de kantine eindelijk mochten opzoeken.
De kantine beheerder was iets teleurgesteld want hij had speciaal bokbier voor ons ingeslagen en kon er nu er geen een wegzetten vanwege 3 spelende chauffeurs en het drukke speelschema.
Wij hebben beloofd dit goed te maken (de volgende keer daar spelend) als Marco weer mee is!
Marco zal volgende keer zijn talenten laten zien in de 3e helft..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten